Vid detta tillfälle samarbetar LUPP-projektet med UniLinks nätverk för uppdragsubildning och kombinerar projektets slutkonferens med nätverkets årliga träff. Första dagen ägnas åt LUPP och dag två har vi en ordinarie nätverksträff.

LUPP-projektet

Projektet har under tre år arbetat med frågor kring hur lärosäten arbetar med och organiserar uppdragsutbildning. Finns det några särskilt bra arbetssätt, hur mycket skiljer det sig åt mellan lärosäten? Hur säkerställer vi bra dialoger med uppdragsgivarna och att den utbildning som levereras ger önskade effekter? Finns det bra incitament för lärare att engagera sig i uppdragsutbildning?

Läs mer om LUPP

Nätverksträff

Förra årets nätverksträff gick av stapeln i Malmö på temat Livslångt lärande. Det skedde just innan pandemin tog fart och Sverige och världen stängde ner. Utifrån detta ställer vi oss frågan – hur ser förutsättningarna för att producera och sälja uppdragsutbildningar ut i det aktuella läget? Vad ser vi som framgångsfaktorer och utmaningar för att uppnå och bidra till ett livslångt lärande utan corona-paus? Detta vill vi prata med dig om på denna lunch-till-lunch-träff.

Läs mer om UniLinks uppdragsutbildningsnätverk

För mer information och anmälan, klicka på programmet till höger eller gå till eventsidan hos arrangören, Högskolan i Gävle.

Program

Torsdag 18 mars – LUPP-projektet

Bildlänk till program och anmälan

Fredag 19 mars – nätverksträff

Bildlänk till program och anmälan

Fler evenemang

Se hela kalendariet